Това беше една от стъпките за търсене на възможности за разговор. Отдавна

...
Това беше една от стъпките за търсене на възможности за разговор. Отдавна
Коментари Харесай

Има ли надежда? Атанасова каза истината

Това беше една от стъпките за търсене на благоприятни условия за диалог. Отдавна декларирахме да седнем на масата, да търсим опция за диалогичност посредством хора, които са извън дейната политика, и да бъдат посредници. Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова след срещата с контактната група, управлявана от президента Росен Плевнелиев и Соломон Паси. 

" Говорихме за провокациите на рецесиите, в това число през законодателния въпрос, както ще има ли Народно заседание в идващите месеци, ще има ли държавно управление. Ние от ГЕРБ-СДС ще поставим тези старания до края ", изясни тя.
-->
" Надявам се, че в идващите часове, дни някои от парламентарните сили ще премислят своята позиция. През последните три дни стана ясно, че въпреки всичко би трябвало да се търсят решения. И те би трябвало само да почиват на разсъдъка. Ситуацията в действителност е извънредно тежка.  Много рецесии има, с които би трябвало да се оправим. Никой от жителите не чакат от нас твърдоглавие, не чака политическото его да вземат превъзходство ", посочи тя.

" Поне диалози би трябвало да има. Само по този начин може да се върви напред ", съобщи тя.

„ По никакъв метод няма да си позволим да имаме аритметично болшинство – да се съберем с този и този и да имаме цифрата 121. Подобно държавно управление, като последното титулярно, събрано по този метод, е безпомощно “, сподели Томислав Дончев.

Той акцентира, че е рано да се приказва за поддръжка на който и да е мандат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР